MENU

Årets mentor!

0
4021
0

Vår mentor Tomas Jönsson blev Årets Mentor i Norrbotten!

”Entusiasm och engagemang”
Tomas Jönsson har nominerats av sina adepter Kristin Lindqvist, Frida Larsson, Veronica Ruthberg, som verkar i kooperativet GEEKTOWN kommunikation. Tomas Jönsson verkar i Lapland Konfaktiv Incentives & Meetings, som säljer och marknadsför turistarrangemang och resor i Sverige och utomlands. Tomas Jönsson har guidat sin adeptertrion till bättre förståelse för företagandet genom att dela med sig av sina erfarenheter, entusiasm, engagemang och förmåga att se helheten. Så här säger adepterna om sin mentor: Precis som fjällen får Tomas att känna sig som en kungsörn får han oss att våga sikta mot stjärnorna och utmana oss själv.

Juryns motivering
Tomas har, genom att initialt lärt känna respektive adept, guidat trion till bättre förståelse för företagandet genom att dela med sig av sina erfarenheter, entusiasm, engagemang och förmågan att se helheten. Han håller balansen mellan att guida adepterna till beslut, ge dem verktyg och att ge svar på specifika frågor. Samarbetet bjuder på ett ömsesidigt lärande men med fokus på adepternas där utvecklingsresultat har uppnåtts i stor omfattning genom medial uppmärksamhet, rekrytering, tydligare säljstrategi, internationalisering samt nya kontakter och nätverk.

Om Almi

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter vi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.

Sorry, the comment form is closed at this time.