MENU

Årets viktigaste digitala konferens

0
3934
0

Genom SESNordic har vi fått möjligheten att gå på Webbdagarna den 30 maj i Luleå. I år medverkar vi som deltagare, förra året var vi med i expertpanelen och talade tillsammans med Vinter och Love at Work om framtidens kommunikation.

Webbdagarna har sedan starten 2005 etablerat sig som Sveriges ledande event och mötesplats för alla som arbetar med digitala kanaler. Genom att föra samman den digitala affärsvärldens främsta talare, entreprenörer och leverantörer med deltagare från det svenska näringslivet skapar vi vid varje tillfälle en unik plattform för kunskap, inspiration och nya digitala affärsmöjligheter. Vår ambition är att varje event ska göra skillnad – för svenskt näringsliv och för varje enskild deltagare – och på så vis hjälpa Sverige att ligga i framkant inom den digitala affärsutvecklingen.

Webbdagarna är ett utmärkt och mycket populärt alternativ för dig som via en utbildning eller kurs vill fördjupa dina kunskaper inom exempelvis sociala medier, webb, kommunikation, marknadsföring, PR, e-handel och digital affärsutveckling – och samtidigt ha möjlighet att nätverka med Skandinaviens mest framstående personer inom den digitala arenan.

År 2012 slog Webbdagarna besöksrekord med över 2 500 deltagare i fem olika städer. Under 2013 arrangeras Webbdagarna i Stockholm, Luleå, Göteborg, Malmö och Växjö. I varje stad bjuder vi på ett helt nytt program och nya talare.

Källa: http://webbdagarna.se/lulea-2013

 

Sorry, the comment form is closed at this time.