MENU

Flera nya uppdrag

Under våren har flera nya uppdrag påbörjats. Vår nya invånare Arnqvist & Sivenbring ska få ny grafisk identitet samt webbplats och resultatet presenteras inom kort.

Under våren och sommaren kommer Geektown att arbeta med LTU i projektet Socialt hållbart innovationsstöd för Sveriges innovationsfrämjare. Geektown ska arbeta med innovativa koncept och metodstöd som kan användas för att stötta socialt hållbara produkter och tjänster. Vi ser fram emot att klura på kreativa lösningar och metoder för vår kära invånare Luleå tekniska universitet.

Geektown ska dessutom arbeta tillsammans med Teknikens hus, Arctic Centre, Research Institute Norut, Nordnorsk Vitensenter & Agency 9 i projektet LiveNord. Vi ska ta fram grafiskt koncept och formgivning av grafiska element och ikoner i ett spel samt anpassning och layout för digitala och tryckta medier. LiveNord är ett projekt som samlar in, populariserar och visualiserar gränsöverskridande data vid olika science centers i Sverige, Finland och Norge. Tre nya verktyg ska tas fram: ett verktyg för att samla in data från befolkningen, ett kartbaserat visualiseringsverktyg och ett planeringsverktyg för beslutsfattare. LiveNord är ett samarbete mellan Arctic Centre i Rovaniemi, Nordnorsk vitensenter i Tromsö, Norut Northern Research Institute i Tromsö samt Teknikens hus och Agency9 i Luleå. Under 2018 ska resultatet visualiseras i form av utställningar både i Luleå, Tromsö och Rovaniemi.
(Här kan du läsa mer om LiveNord: http://www.arcticcentre.org/EN/Arktikum/Projects/LiveNord)

Spara

Sorry, the comment form is closed at this time.