MENU

Geektown hämtar hem designpris i Frankfurt

Nu har vi hämtat hem priset i German Design Awards. I november offentliggjordes resultatet i tävlingen och under fredagen 7/2 hölls prisutdelningen i samband med mässan Ambiente Fair i Frankfurt.

Det är för den grafiska designen för det kooperativa skrädderiet Sömnadskollektivet, som vi har tilldelats priset. I samband med prisutdelningen hålls även en designutställning med besökare och utställare från hela världen. Vårt vinnande bidrag medverkar i utställningen som även kommer att hållas öppen för allmänheten fram till den 23:e februari.

Juryn motivering till löd: The design, with its simple graphic patterns, clear typography and planes of colour, looks appealing, individual, friendly and timelessly modern despite its minimalism, also attracting a high degree of attention.

”Vi är väldigt stolta att få representera Norrbotten och Sverige på den internationella designarenan. Dagen har bjudit på spännande möten och givande samtal runt design och kommunikation.” – Säger Kristin Lindqvist, Geektown.

Foto: Team Lutz Sternstein/German Design Council

Se vårt bidrag:

www.german-design-award.com/en/the-winners/gallery/detail/27986-soemnadskollektivet.html

 

Sorry, the comment form is closed at this time.