MENU

Geektown nominerade till German Design Award!

German design award

 

 

Woohoo! Vi har blivit nominerade till German Design Award 2020! Det här känns så kul och stort!

Det är för den grafiska identitet vi skapade för Sömnadskollektivet, som vi även vann Svenska Designpriset med, som vi nu blivit nominerade till detta stora internationella designpris.

German Design Award

German Design Award som hålls av the German Design Council delas ut till särskilt framstående designprestationer inom olika kategorier och är ett internationellt tungt pris. De tävlande bidragen väljs ut och nomineras av the German Design Council bland tidigare prisbelönad design. Och det var alltså genom Geektowns vinst av Svenska Designpriset hösten 2018 som the German Design Council fick upp ögonen för byrån och skickade ut nomineringen.

Den internationella expertjuryn består i år av 39 designkunniga personer som bestämmer vilka som får motta de prestigefyllda priserna vid prisutdelningen i Frankfurt, 7 feb 2020.

Geektown har nominerats i kategorin Excellent Communications Design, Corporate Identity, för arbetet vi gjort med Sömnadskollektivets grafiska identitet. Resultatet kan bl.a. ses i matbutiker där Sömnadskollektivet säljer sina återbrukade frukt- och gröntpåsar.

Sömnadskollektivet

Sömnadskollektivet är ett arbetsintegrerande socialt företag som erbjuder tjänster inom skrädderi, inredningssömnad och textilt återbruk. Miljöaspekten och integration är kärnan i projektet.

German design award2Sömnadskollektivet

Usman Aslami, Amal Barakat, Anna Heikki från Sömnadskollektivet.

Svenska_Designpriset_Geektown_

Sorry, the comment form is closed at this time.