MENU

Geektown trefaldigt nominerade till Svenska Designpriset!

Geektown kommunikationsbyrå är, efter vinsten 2018, i år nominerade med tre bidrag till Svenska Designpriset. Priset är ett av Sveriges största inom visuell kommunikation och delas ut i november i Stockholm.

Två av bidragen ligger inom kategorin Illustration och infographic och ett inom Identitet Förpackning – Dryck. Att bli nominerade för illustrationsuppdrag, som dessutom behandlar både spännande och viktiga ämnen, känns extra kul. Och att alla tre bidrag vi skickade in blev nominerade är för oss ett kvitto på att vi som byrå ligger i framkant i det vi gör.

Bidragen med uppdragsgivare är:

Ett mörkt kapitel i Sveriges historia – Elin Anna Labba, journalist och författare som har sitt säte i Jokkmokk men verkar i hela landet. För Elin Anna Labba har Geektown kommunikationsbyrå tagit fram kartor som illustrerar tvångsförflyttningarna av samer.
Ett vågat koncept – Bottenvikens Bryggeri, ett bryggeri med säte i Luleå. För Bottenvikens Bryggeri har Geektown kommunikationsbyrå tagit fram grafisk identitet och etikettmallar.
Uppsala University Sustainability Initiatives – Uppsala Universitet, Sveriges äldsta universitet. För hållbarhetsinitiativet Uppsala University Sustainability Initiatives har Geektown kommunikationsbyrå tagit fram 16 illustrationer som visar de olika forskningsområdena med underområden samt en samlingsbild för hela initiativet.

Röstningen för Svenska Designpriset öppnar för allmänheten den 14 september på designpriset.se

Sorry, the comment form is closed at this time.