MENU

Geektown vinnare av Svenska Designpriset!

0
4340
0

VI ÄR VINNARE AV SVENSKA DESIGNPRISET 2018!!! Vi är otroligt stolta och glada att ha kammat hem detta coola pris!

Under torsdagskvällen utnämndes Geektown kommunkationsbyrå till vinnare av det prestigefyllda Svenska Designpriset. Priset är ett av Sveriges största inom visuell kommunikation och delas ut på anrika Berns salonger i Stockholm.

Grafisk Design Hantverk

Det var med den grafiska identitet vi skapat för Sömnadskollektivet som vi vann priset i kategorin Grafisk Identitet Hantverk.
”Det kändes fantastiskt att få gå upp på scenen och ta emot priset! När vi kommer hem till Luleå ska vi fira ordentligt tillsammans med Sömnadskollektivet.” – säger Kristin Lindqvist.

Sömnadskollektivet

Vi skapade identiteten för Sömnadskollektivet med omtanke för vad projektet står för. Sömnadskollektivet är ett arbetsintegrerande socialt företag som erbjuder tjänster inom skrädderi, inredningssömnad och textilt återbruk. Miljöaspekten och integration är kärnan i projektet. Resultatet av identitetsarbetet har bl.a. synts på matbutiker där Sömnadskollektivet säljer sina återbrukade frukt- och gröntpåsar.

– För oss är det viktigt med en tydlig identitet, eftersom vi är ett nytt och lite annorlunda kooperativ. Den grafiska identiteten som Geektown tagit fram har hjälpt oss att nå ut på marknaden och är dessutom riktigt snygg, säger Anna Heikki, Sömnadskollektivet.

Juryn som tagit fram de nominerade består av en rad framstående experter inom design. Kreativa designlösningar med stor vikt på kommunikation, effekt, hantverk och känsla har premierats.

Kika på på den grafiska identitet: Sömnadskollektivet

Läs mer om priset:
http://www.designpriset.se/

Sorry, the comment form is closed at this time.