MENU

IDENTITET: GEEK & TOWN

READY, SET, GO!
Välkommen till Geektown kommunikationsbyrå! Vi är kreativa nördar som slagit oss ner för att skapa en ny stad. Byggkranarna syns i horisonten. Roliga och spännande invånare flyttar in och gör vår stad ännu mer färgstark. Det är något speciellt med Geektown, brukar besökare säga. Känslan av gemenskap, samarbete och vilja att lära känna, omslutet i ett simpelt handslag.

IDENTITET: GEEK & TOWN
Vårt varumärke inspireras av en nördig person som är specialist på sin sak – duktig, glad och modig. Betydelsen av geek (nörd) är avväpnande vilket innebär du får vara precis som du är hos oss. GEEK står också för vår expertis inom designområdet och TOWN står för gemenskap.  GEEKTOWN står för nätverkande och samarbete mellan oss och andra företag i kluster. Vi vill förmedla  stabilitet och kooperativa värderingar (lika värde, jämställdhet, solidaritet, hållbarhet). Vi är en byrå som har roligt. Grundarna är en samling smått galna personligheter som gillar att komma på kreativa koncept när vi sover och brainstormar på golvet. Vi har också sett att våra metoder fungerar, att de når fram till målgrupperna vi arbetar med.

VI HAR INGA KUNDER
Vi vill bygga fantastiska relationer med de personer vi samarbetar med. De företag och organisationer vi arbetar med flyttar in i Geektown och blir självklara invånare i staden. Alla får en egen nyckel och adress. Du är alltid välkommen, oavsett om suget efter kaffe är galet högt eller om det är en rikskampanj du vill att vi ska göra.

BERTA
Berta heter tjejen som syns i vår logotyp. Vi får ofta frågan: Är det du? Berta representerar oss alla, brukar vi svara. Illustrationen symboliserar en glad, smart tjej som vågar tänka i nya banor. Vi vill att vår logotyp och vårt varumärke ska inspirera andra (kvinnor) att våga tro på sig själv och gå sin egen väg.