MENU

OM GEEKTOWNKreativ kommunikation som gör skillnad.
Vi är en prisbelönad kommunikationsbyrå med fokus på social och kulturell utveckling som sammanhållande faktor. Vi tror det är viktigt för att bidra ett hållbart samhälle. Det är också därför vi är ett kooperativ.  Geektown arbetar som ett team med mål att kommunicera förändring, utveckling och opinionsbildning. Produktutveckling och varumärkesutveckling är två av de områden vi specialistkunskap inom.

Vårt team består av duktiga kreatörer med hög kreativitet. Alla med passion för kommunikation i alla dess former. Geektown har art directors, creative directors och projektledare i teamet, med kompetens inom intern och extern kommunikation. Vi har vunnit och nominerats till många utmärkelser för våra kreativa idéer. European Design Awards, German Design Awards, Årets Kooperativ och Årets Unga Företagare. Vi har fått dela med oss av vår resa i Cap & Design, The Scolar, Dagens Industri, NSD, Kuriren etc. Vi vill också dela med oss av våra erfarenheter, kunskap och verktyg i Geek Academy. Utbildning är en central del av Geektown verksamhet och vision som motsvarar våra kooperativa idéerna.

De vi arbetar med är socialt ansvarstagande organisationer, rymdföretag, kulturella projekt som utvecklar barn- och ungdomsteater, till musikfestivaler som arbetar för lika rättigheter och kooperativa bostadsföretag. Sedan starten har vi fått möjligheten att jobba tillsammans med: Ted x Kiruna, Spaceport Sweden, Tillväxtverket, Norrlandsoperan NO!, Adecco, Forum för levande historia, Coompanion, Svensk Kooperation, Coompanion, Riksbyggen, Musikens Makt, Ice Music, IOGT-NTO, Ung i Tornedalen, Centek, Bearfoot North, Konstmuseet i Norr, Luleå tekniska universitet och många fler!

Samarbetspartners:
Stendahls. Social Generation. Åt Kotyr. Love at Work. Raket.