MENU

OM GEEKTOWN

sales office

 

Kreativ kommunikation som gör skillnad. Geektown är en kreatörsägd byrå, som gärna jobbar tillsammans med andra i kluster. Vi är en prisbelönad kommunikationsbyrå med fokus på social och kulturell utveckling som sammanhållande faktor. Vi tror det är viktigt för att bidra ett hållbart samhälle. Det är också därför vi är ett kooperativ. Geektown arbetar som ett team med mål att kommunicera förändring, utveckling och opinionsbildning.

Vi har tidigare vunnit och nominerats till många utmärkelser för våra kreativa idéer. Några av dem är European Design Awards, German Design Awards, Årets Kooperativ och Årets Unga Företagare. Vi har också fått vara med och dela med oss av vår resa i Skandinaviens största tidning för form Cap & Design, Dagens Industri, The Scolar, NSD, Kuriren osv.

Vi har bland annat arbetat med rymdföretag, kulturella projekt som utvecklar barn- och ungdomsteater, klädföretag inom detaljhandeln, till musikfestivaler som arbetar för jämnställdhet, stora svenska organisationer och kooperativa bostadsföretag. Sedan starten har vi fått möjligheten att jobba tillsammans med: Myrorna, Adecco, Tillväxtverket, Norrlandsoperan NO!, Ted x Kiruna, Spaceport Sweden, Forum för levande historia, Coompanion Sverige, Svensk Kooperation, Coompanion Nord, Riksbyggen, Musikens Makt, Ice Music, IOGT-NTO, Ung i Tornedalen, Centek, Bearfoot North, Konstmuseet i Norr och Luleå tekniska universitet.

I Geek Academy, som är Geektowns avdelning för utbildning, vill vi förmedla våra erfarenheter och den kunskap vi bär på till andra. Utbildning är en del av Geektowns verksamhet och sammanfaller väl med våra kooperativa idéer. Inom Geek Academy håller vi kurser i interaktionsdesign, copywriting, sociala medier och Adobe Creative Suite på Luleå tekniska universitet, samt håller föreläsningar för större företag och organisationer över hela Sverige, var även en föreläsning i Globen ingår. Vi medverkar också i paneldebatter, bland annat på Webbdagarna och på Riksbyggens årsstämma.

 

Spara