MENU

OM GEEKTOWNKommunikation som gör skillnad.
Vi är en prisbelönad kommunikationsbyrå och kooperativ med fokus på social och kulturell utveckling som en sammanhållande faktor. Vi tror det är viktigt för att bidra ett hållbart samhälle. Vi arbetar med socialt ansvarstagande organisationer, rymdföretag, kulturella projekt som utvecklar barn- och ungdomsteater, till musikfestivaler som arbetar för lika rättigheter och kooperativa bostadsföretag. Geektown arbetar som ett team med mål att kommunicera förändring och opinionsbildning. Vi arbetar alltid nära våra invånare (kunder). Ofta med dem, i samma lag. Våra invånare litar på oss för att utveckla sina idéer till kreativa koncept.

Vårt team består av ett gäng duktiga kreatörer med hög kreativitet - alla med passion för kommunikation i alla dess former. Geektown har art directors, creative directors och projektledare i sitt team, med kompetens inom intern och extern kommunikation, redigering, tryck, pr, copywriting och webb/IT. Vi är specialiserade på var sitt område.

Geektown har vunnit och nominerats många utmärkelser för våra kreativa idéer. European Design Awards, tyska Design Awards, Årets Kooperativ och Årets Unga Företagare. Media har också visat intresse för oss och vi har varit med i Cap & Design, The Scolar, Dagens Industri, NSD, Kuriren etc.

Geektown vill också dela med oss av våra erfarenheter, kunskap och verktyg i Geek Academy. Utbildning är en central del av Geektown verksamhet och vision som motsvarar våra kooperativa idéerna.

Kunder: Ted x Kiruna, Spaceport Sweden, Tillväxtverket, Norrlandsoperan NO!, Adecco, Forum för levande historia, Coompanion, Svensk Kooperation, Coompanion, Riksbyggen, Musikens Makt, Ice Music, IOGT-NTO, Ung i Tornedalen, Centek, Bearfoot North, Konstmuseet i Norr, Luleå tekniska universitet och många fler!

Samarbetspartners:
Social Generation. Åt Kotyr. Love at Work. Raket.

 ”It ́s a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it”.
- Somerset Maugham, författare.