MENU

Gör Luleå lite roligare - och boosta ert varumärke!

Södra Hamnplan i Luleå kommer att få ett sällskapsspel i storformat i år igen, som ska bidra till en roligare vardag för Luleås invånare och besökare.Tanken med spelet är att skapa en naturlig mötesplats för alla åldrar, som erbjuder en glädjefylld upplevelse under sommaren som dessutom är gratis!

Spelet kommer att finansieras tillsammans med er som väljer att gå med som parter i årets sommarspel. Det finns några olika nivåer av medverkan och det kan vår projektledare Kristin Lindqvist berätta mer om. Som en part i spelet får ni möjligheten till att synas i ett positivt sammanhang där det också finns ett fint PR-värde för er organisationen eller företaget. Det är också en möjlighet till att bidra till en bra aktivitet för målgruppen, samt att det är ett annorlunda sätt att synliggöra varumärke hos målgruppen i ett positivt sammanhang.

Ett helt nytt spelkoncept
Årets spel kommer att ha ett helt nytt interaktivt koncept. Spelet kommer innehålla flera tredimensionella aktivitetshubbar med helt nya möjligheter för de som spelar. Hela spelet kommer att vara fyllt av roliga utmaningar och interaktiva inslag. Spelet kommer också att ta mer visuellt utrymme på Södra Hamnplan än tidigare år och ge mer exponering åt er som medverkar som parter.

Nytt för i år - ännu bättre exponering för parterna
Ni som parter kommer att få en ännu större synbarhet i årets spelkoncept. Spelets start är en större vägg med sittplatser, där logotyperna kommer att få en större synbarhet. Era logotyper kommer också vara placerade på själva spelplanen. Gold- och silverlevelparterna kommer också att få varsin aktivitetshubb där både företagsnamnet och logotypen kommer att vara tydligt placerad.

Vad är nyttan för er?
• En möjlighet att få marknadsföra ert varumärke i ett positivt och roligt sammanhang.
• Stärka ert varumärke hos målgruppen.
• Uppmärksamheten ni får via PR, spridningen på sociala medier och sponsrade Facebook och Instagram inlägg.
• Möjlighet att marknadsföra er medverkan i era egna marknadsföringskanaler.
• Ett kitt med bilder och texter om spelet som ni fritt kan använda i er egna marknadsföring.
• En möjlighet att få vara med och bidra till att Luleå blir en roligare och trevligare plats att leva och bo i.

Vill du veta mer?
Kontakta vår projektledare Kristin Lindqvist för mer information och priser.
kristin@wearegeektown.se
070-395 76 40

Kika på sommarspelet 2017>>