MENU

Tyskland nästa!

Vi tar steget ut i Europa

Att marknadsföra Swedish Lapland är viktigt för vår besöksnäring och utvecklingen av Norrbotten. Geektown kommunikationsbyrå och å:t kotyr inledde därför under 2013 ett samarbete med en vision om Swedish Lapland Design Week, ett årligt evenemang som lyfter och marknadsför regionen. För att sätta evenemanget på kartan har vi haft kontinuerlig kontakt med det European Design Awards kontor i Aten och medverkat på möten var vi diskuterat ett möjligt besök av styrelsen, var också Cap&Designs chefredaktör Carina Nilsson ingår. Cap&Design är Nordens största magasin för formgivare.

Vi reser till Köln för att träffa styrelsen och många andra parter mellan den 22-25 maj. Geektown och å:t kotyr kommer medverka på konferens, galakväll och träffa ledningen under dessa dagar i Tyskland. Resan har många anledningar, att stärka relationerna mellan oss och ED Awards ledning, att visa att våra intentioner att anordna European Design Awards i Luleå är starka och att göra research på plats, om hur årets evenemang genomförs för att använda de kunskaperna i vårt arbete med galan och designveckan i Luleå.

Drivkraften bakom projektet är stor, att genomföra eventet och vi åker därför till Köln för att ta del av hela upplevelsen på plats och komma tillbaka med nya idéer, fördjupad kunskap och energi för att göra Swedish Lapland Design Week och European Design Awards ännu bättre.

Auf Wiedersehen,
Veronica Ruthberg, Geektown kommunikationsbyrå
Elin Janum, å:t kotyr

Gilla · 

Sorry, the comment form is closed at this time.