MENU

VAD VI GÖR

Geektown riktar sig till de som vill ha det där extra, den oväntade kreativa höjden.
Geektown tror på att utveckla och identifiera bra idéer till koncept som sjuder av idérikedom, engagemang och förändring. Vi jobbar med Kreativa koncept och design, uppdragen har alltid en tydlig kreativ höjd, exempelvis oväntade kanalval, spännande konstruktionslösningar till grafiskt utförande. Utgångspunkten är att skapa interaktion och spännande möten för att synliggöra varumärken, företag och organisationer i rätt kommunikationskanal och medium. Den perfekta ytan är inte allt, utan det är vad vår arbetsinsats kan göra för effekt idag och vad insatsen kan generera över tid som är viktigt för oss. Vi gillar att nörda in oss i andra företags varumärken och därför är vi också grymma strateger inom kommunikation.

Kreativ kommunikation attraherar och genererar bra effekt!
Dagens medielandskap kräver mer av varumärket/organisationen, vilket vi känner av. Det vi ser är att kreativ kommunikation förenklar att nå ut med sitt budskap, det är ett självklart verktyg i arbetet med kommunikation och grafisk form. Det är därför vi jobbar med Kreativa koncept för Geektowns invånare. Uppdragen blir träffsäkra, målinriktade och genererar sjukt bra effekt.

Vad Geektown kommunikationsbyrå kan erbjuda:

  • Kampanjer och identitetsstärkande aktiviteter.
  • Innovativ marknadsföring t.ex. installationer, oväntade marknadsföringsaktiviteter eller digitala lösningar.
  • Idékonceptualisering.
  • Webbproduktion t.ex. webbplatser och banners.
  • Trycksaksproduktioner t.ex. broschyrer, böcker, visitkort och verksamhetsberättelse.
  • Varumärkesidentitet t.ex. logotyp och grafisk manual.
  • Illustrationer & mönster för olika medier.
  • Varumärkes- och kommunikationsstrategier för företag och organisationer. Varumärkesutveckling och positionering.
  • Geek Academy – utbildning & föreläsning.

Grunden – En viktig beståndsdel
Den viktigaste beståndsdelen i uppdragen är Grunden, var Geektowns nördar och invånare arbetar i workshopsliknande processer för att grundläggande vrida och vända på möjligheterna i att uppnå spännande kommunikativa lösningar. Grunden är viktig för oss på Geektown då vi verkligen tar oss tiden att fördjupa oss i vem uppdragsgivaren är och analysera behoven.

Kanaloberoende för att leverera bästa tänkbara idéer för våra invånare.
Geektowns styrka ligger i teamet, med olika specialkompetenser kompletterar vi varandra och tillsammans tänker vi nyskapande. Vi vågar utmana oss själva och Geektowns invånare för att skapa kreativ kommunikation i rätt vald kanal. Därför säger vi att vi är kanaloberoende. Vi har förståelse för traditionella kanaler, men ligger samtidigt i framkant och analyserar ständigt trender och nya kommunikationskanaler för att förstå hur vi kan skapa bästa tänkbara effekt för varje uppdrag. Med detta recept har vi kreativa nördar blivit nationellt erkända som mycket kreativa. Vilket vi gillar.