MENU

”Vill rekommendera Geektown varmt till framtida kunder”!

0
3269
0
”I mitt arbete är det önskvärt att tillmötesgå olika typer av behov som entreprenörer kan ha. Geektowns sätt att dela upp workshopen på, passar perfekt till att tillgodose behoven på de olika nivåerna. Dessutom var jag mycket nöjd med deras pedagogiska arbetsmetod. Vill rekommendera Geektown varmt till framtida kunder!” – Greta Wimander, projektledare för Go Business, Piteå Kommun.  
 
”Ni satt ihop en fräsch, uppdaterad och informativ föreläsning. Trots mitt engagemang när gäller sociala medier och e-kommunikation i sin helhet, upplevde jag att ni har levererat nånting nytt, nya trender. Ni överraskade mig med ”det lilla extra”. Vi som kund bli alltid glad för det”.  – Claudia Esberg, Affärsutvecklingskonsult, Entreprenörscentrum och ALMI.
 
”Geektown är för mig ett nytt och spännande företag. Coola och kompetenta tjejer som tar saken i egna händer och dessutom väljer att driva företaget i sann kooperativ anda. De har en spännande och intressant nisch vilket tyder på god kunskap om kommunikationsfrågor”. – Eva Nordström, samhällspolitiskt ansvarig Arbetsgivarföreningen KFO.
 
”Tre unga och drivna entreprenörer som har tagit sociala medier till en ny nivå”. – Coompanion Jämtland
 
Geektown är bra på att förstå våra behov och leverera det som vi behöver. Vi anlitade Geektown för att förnya vårt informationsmaterial. Vi möttes av nytänk och fräscha upplägg som passade vår organisation. De lyckades på ett mycket bra och innovativt sätt. Vi har anlitat dem förut att för att ta över delprojekt som vi inte hann göra själv”. – Roine Karlsson, Verksamhetsledare, Coompanion Norrbotten. 

Sorry, the comment form is closed at this time.